MANTAR TOHUMU FOR DUMMIES

mantar tohumu for Dummies

mantar tohumu for Dummies

Blog Article

Şapkası istiridye şeklini andırması nedeniyle istiridye mantarı olarak adlandırılmıştır. Doğada kavak ağaçlarında yetişmesi nedeniyle kavak mantarı olarak da bilinir.

Shiitake mantarının yetiştiği yere yakın yaşayan Samurai Savaşçıları bu mantarı başkalarının toplamasını yasaklamışlardır.

Sıcaklık ve mevsim: Kuzu göbeği mantarı tohumlarını ekmeye karar verdiğinizde sıcaklık ve mevsime de özen göstermeniz gerekiyor tabii. Bu tür mantarlar için genel olarak önerilen sıcaklık 15 ila twenty santigrat dereceler arası.

Mevsiminde toplanıp, güneşte kurutulan yabani kuzugöbeği mantarını listemizde bulabilirsiniz. 100 gr olarak paketlenen mantarlarımızdan dilediğiniz miktarda satın alabilirsiniz.

Ben suyunu cikarma bolumunu anlamadim, yağ ile sogani kavurduktan sonra ,kuzu gobegini koyucaz icine dimi 10 dakika beklettikten sonra ne yapacagiz

Ya da hazır olarak satılan kuzu göbeği mantarı yetiştirme kiti kullanabilirsiniz. Bu kitlerin içerisinde kuzu göbeği mantarı nasıl yetiştirilir başlıklı bir kitapçık sizlere gönderilir. Ancak dimensions sadece tohum satın alarak nasıl kuzu göbeği mantarı yetiştiriciliği yapabileceğinizi anlatalım.

Bu kadar lezzetli, sağlıklı ve yetiştirmesi kolay olan bir mantarı tohum olaraksize sunmamak olmazdı. Kuzu göbeği mantarı tohumu ile sizler de kendimantarınızı organik biçimde yetiştirebilir, bu işin ticaretini yapabilirsiniz.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best read more YouTube experience and our most current functions. Learn more

Bu nedenle kendi pazarlamanızı yapmayı deneyin. Perakende olarak internette satış yapan kurumlar ile iletişime geçin.

Bu malzemelerin üzerine istiridye mantarı sporları serpilir ve nemli bir ortamda bekletilir. Bir süre sonra, miselyum malzemeye yayılır ve istiridye mantarı tohumu hazır olur.

· İceberg marulu tohumlarını toprağa one cm kadar derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonra toprağı hafifçe bastırarak düzeltin.

Yanıtla iyi günler bende istiridye mantarı yetiştirmek istiyorum bunun için 100 m2 depom var ama bütce olmadığı için yapamıyorum bunun için destek veren yerler varmı kosgeb veriyomu kredi hibe fln

Yanıtla Merhaba Ben İstanbulda yaşıyorum evimin arkasinda birkaç yıl önce komşumuzun kestiği kavak ağacı kütüğü var biz bu kütüğü bahçeye koymuştuk doğal bir tabure olarak kullanıyorduk fakat agactaki catlaklardan iki yıldır istiridye mantarınin aynısından mantar çıkıyor biz emin olamadığımız için yemiyoruz acaba yenilmesinde bir sakınca varımdır biz tohum falan hicbirsey atmadık tamamen kendiliğinden

Meyve verme, miselyumun son hayatta kalma tepkisidir ve mantarların yerel alanda sporları yaymasına izin vererek miselyumun yeni bir alanda yayılmasını sağlar.

Report this page